Pinetree indoor golf - trackman

Fordele ved Indoor golf

Hvis du er træt af regn, sne, blæst og lave temperaturer, så forstår vi dig udmærket godt. Dårligt vejr er sjældent foreneligt med en god dag på golfbanen. Derfor er Danmark som skabt til simulator golf. Hvorfor? Ja fordi, en dårlig vejrudsigt aldrig forhindrer dig i at gå en runde golf.

Indoor golf bidrager med et fantastisk udviklingsponentiale for dit golfspil, også selvom det ikke foregår udendørs. Det skyldes især Trackman 4. Verdens nok bedste launch monitor. Trackman, som i øvrigt er dansk, har skabt en monitor så nøjagtig, at professionelle verden over næppe ville være den foruden. Vi har selv spillet over 300 timers indoor golf og på egen krop oplevet de mange fordele, der er, når golfen rykkes indenfor. Nedenfor, har vi samlet et overblik over de syv fordele vi synes, der bedst beskriver Indoor golf.

  • Aldrig dårligt vejr
  • Underholdning
  • Udvalg af baner
  • Tid
  • Data & feedback
  • Tilgængelighed
fordele indoor golf

Aldrig dårligt vejr

Ens hobby forsvinder sjældent blot fordi vejret bliver dårligt. I Danmark er der ingen garantier for godt golf vejr. For os, der ikke er så heldige at bo i et land med solskin året rundt, er en golf simulator et glimrende alternativ. Allerede fra september/oktober måned, starter variationen i vejret. At gå ud på en stærkt medtaget bane, i regn og blæst, virker mere som et udtryk for desperation end egentlig lyst. Vores erfaring er at man skal helt hen til april-maj før vejret og banerne er optimale igen. Det vil sige seks måneder, hvor køllerne står mere til pynt end til brug. At forlænge golfsæsonen fra oktober-maj, er en fantastisk måde at vedligeholde og forbedre sit golfspil.

Underholdning

Ligesom os selv må de fleste, med tiden, nok erkende, at de ikke bliver professionelle golfspillere. Derfor handler golf om mere end blot at ramme fairway. Det handler om kammerateriet, de interne konkurrencer, øllen i klubhuset… JA, vi kunne blive ved. Vi ønsker at underholde, og blive underholdt. Trackmans fantastiske software Virtual Golf 2 leverer en fantastisk spiloplevelse og et stort udvalg af baner.  At spille indendørs golf med venner og familie en lørdag eftermiddag i december, indkapsler meget godt hvad indoor golf er for en størrelse. Det er et fristed, hvor man dyrker det man elsker, med dem man holder af. Vi har høj grad oplevet, at golfen bliver mere afslappet og uformel når den rykkes indenfor. Vi snakker, hygger, og lader golf tage den tid det tager.

Udvalg af baner

Drømmer du om at spille Pebble Beach, St. Andrews, Le Golf National eller Bethpage Black? Med indendørs golf kan du gøre drømmen til virkelighed. Måske ikke helt virkeligt… Men du forstår, hvad vi mener. Vi elsker udvalget af baner er så stort, grafikken så fantastisk, og vigtigst af alt – man bliver udfordret. At spille indendørs golf, skaber et tilhørsforhold til de baner man normalt kun se på TV. Tro os, det er faktisk sjovere at se golf, når man har spillet banen selv, hvad end det er i en simulator eller i virkeligheden.

I alt kan du spille over 100 PGA- eller Europatour baner med dine bedste venner – eller gå 18 huller på blot en time. En lille disclaimer… Selvom det er Indoor golf, er det ikke nemt. Vi personligt, kan godt få lidt svedige håndflader, når vi står på #18 på Pebble Beach, og drivet skal ramme fairway for sejren. For husk, bolden flyver nøjagtigt, som var det på en rigtig bane.

Tid

At finde tid i kalenderen til golf er ikke altid nemt. Navnlig hvis man både har et fuldtidsjob, familie og andre pligter, der fylder i dagligdagen. Går du en runde indoor golf alene, tager det omkring 60 min. Det lidt ligesom at tage en tur i fitnesscenteret. Bare markant sjovere.

Desuden går solen allerede ned kl. 18.30 fra 1. oktober. De lange lyse aftener er for længst passeret forbi. For mange er det derfor slet ikke muligt at gå en runde golf efter arbejde. Indendørs golf er et super alternativ. For her afhænger, det aldrig af klokkeslæt og tidspunkt – men udelukkende om lyst. Og lysten, den er der nærmest altid.

Trackman 4 - Indoor Golf

Data & feedback

At spille golf er på sin vis en nørdet sport. Vi nørder udstyr, baner, bolde og teknikker. Alt sammen med målet om, at vi i sidste ende slår bedre til den forbandede kugle. Men når alt kommer til alt, så er det ikke altid nemt at vurdere, hvor man bør prioritere sin indsats. At spille indoor golf giver dig en række forudsætninger for at forstå dit slag bedre. Ved hjælp af Trackman 4, der måler både sving og køllehoveddata, bliver alt lidt mere konkret. Ønsker du eksempelvis at komme mere indefra i dit golfsving, kan du opstille mål, der fokuserer på netop dette. Når man har opnået signifikante forbedringer, er Trackman selv i stand til at udpege andre forbedringsmuligheder. Som man siger, man kan altid blive bedre. Men husk! Det handler om at have det sjovt!

Trackman range - indoor by pinetree

Tilgængelighed

At erhverve sig sin egen Trackman + simulator må betragtes som en større udskrivning for de fleste. At være medlem i en Indoor golfklub, hvor der er fri adgang Trackman 4 simulatorer, er en gylden mellemvej. Derudover er det også utroligt nemt. Man skal ikke bekymre sig om det tekniske og software opdateringer. Du trykker bare på knappen, vælger bane, og går i gang. 

Oplev fordelene ved indoor golf!

Bliv medlem af Indoor Golf by Pinetree og nyd de mange fordele ved indendørs golf. Der er ingen binding og du kan opsige når som helst.
Forlæng golfsæsonen med Trackman 4 – bliv medlem i dag og spil så meget du vil.