Avanceret og kraftfuld

Trackman 4 er kulminationen af en tre årig lang rejse, med målet om at bygge verdens bedste golf simulator. De bedste golfspiller i verden anvender Trackman. Men verdens bedste golf simulator er ikke kun et kærkomment redskab til professionelle. Nej Amatører har i den grad også glæde af at få feedback på sving, impact location, boldflugt og meget mere. Data gør det nemt og overskueligt at spotte, hvor man bør rette fokus. Trackman 4 skal opleves både som træningsredskab eller 18 huller.

Virtuel golf som var det på banen

En simulator oplevelser, der er tro mod golfens DNA. Trackmans virtual golf 2 er en revolutionen, der har gjort indoor golf relevant for både profesionelle og amatører. Jubel når du slår drømmeslaget. Kæmp dig tilbage fra dårlige huller. Med virtual golf 2 gennemgår du hele følelsesregistret, som du kender det. Alt imens du spiller de bedste baner fra hele verden. 

Dual radar system

Trackman 4 består af to radar systemer. Det ene måler, hvad køllen gør før, under og efter impact herunder; Club Path, Face Angle to Swing Dirction og Spin Loft.
Det andet radar system måler den fulde boldflugt. Trackman 4’s Dual radar teknologi er en signifikant milepæl i udviklingen af launch monitors.

Udvalg af målte værdier

SMASH FACTOR

Smash Factor vedrører mængden af ​​energi, der overføres fra køllehovedet til golfbolden. Jo højere smashfaktoren er, jo bedre er energioverførslen. Eksempelvis hvis et drive, har en målt smash factor på 1,50 og en clubspeed 100 mph så boldens hastighed (ball speed) være 150 mph.

CLUB SPEED

Club speed er afgørende for, hvor langt du slår. Club speed måles typisk i miles pr. hours og defineres som den hastighed dit køllehoved bevæger sig med umiddelbart før impact. En højere hastighede vil potentielt resultere i mere længde på dine slag. Den gennemsnitlige club speed for den mandlige golfspiller er 93,4 mph. For kvinder er det 78 mph.

SPIN RATE

Spin rate er mængden af spin i golfbolden umiddelbart efter stød. Spin rate har stor indflydelse på højden og afstranden af et skud. Wedge slag genererer mest spin, hvorimens driveren generer mindst. Ved indspil til green er spin rate ligeledes en vigtig faktor i boldens evne til at standse på green.

DYNAMIC LOFT

Dynamic Loft defineres som køllens målte vinkel ved impact i forhold til horisonten.

LAUNCH ANGLE

Launch angle defineres som Vinklen mellem jorden og boldens bane lige efter bolden har forladt køllen

ATTACK ANGLE

Attack Angle er den retning køllehovedet bevæger sig, (op eller ned) når du rammer bolden. De fleste har hørt udtrykket, at ramme “op” eller “ned” på bolden. Typisk ønsker man at ramme “ned” på bolden med jern og omvendt ramme “op” på bolden med driven

CARRY

Carry er den strækning, som golfbolden tilbagelægger fra punktet hvorfra den blev slået, til stedet den lander første gang.

CLUB PATH

Kommer du inde- eller udefra? En positiv club path værdi betyder, at køllen bevæger sig til højre for målet (indefra). Omvendt betyder en negativ værdi, at køllen bevæger sig til venstre for målet (udefra). Ønsker du at lave en lækker draw, forudsætter det, at du svinger køllen indefra med et lidt lukket køllehoved

BALL SPEED

Ball speed skal forstås som golfboldens hastighed umiddelbart efter impact. Hastigheden defineres af din club speed og smash factor. Rammer du eksempelvis bolden i “hælen” eller “tåen” har det en negativ indvirkning på boldens hastighed.

FACE ANGLE

De fleste omtaler face angle som det at have et “åbent” eller “lukket” køllehoved. En positiv værdi (åbent) betyder, at køllehovedet, ved impact, peger til højre for målet. En negativ værdi (lukket) betyder, køllehovedet peget til venstre for målet. Hvis du slicer meget, vil du typisk have et meget åbent køllehoved ved impact samt svinger køllen indefra.