Firma medlemskab

Ubegrænset indoor golf til din virksomhed

1+ licenser

5.495 kr./året ex. moms. pr. licens

Book mellem 06.00 – 24.00

Adgang mandag – søndag

Firma logo på 2 x baner i Trackman

Inviter gæst for 150 kr.

5+ licenser

5.195 kr./året ex. moms. pr. licens

Book mellem 06.00 – 24.00

Adgang mandag – søndag

Firma logo på 4 x baner i Trackman

Inviter gæst for 100 kr.

10+ licenser

4.895 kr./året ex. moms. pr. licens

Book mellem 06.00 – 24.00

Adgang mandag – søndag

Firma logo på 10 x baner i Trackman

Inviter gæst for 75 kr.

Udfyld uforpligtende formular

Få fri adgang til 5 Trackman simulatorer og få indlejret dit firmalogo direkte i spillets virtuelle verden. Har du spørgsmål, så ring til os direkte på tlf. 31 44 59 08


SPIL SÅ MEGET DU VIL

Uanset hvor mange licenser din virksomhed har brug for. Så er konceptet det samme. Spil så meget du vil. Med din licens kan du have op til 4 aktive bookinger to uger frem i tiden. Når en booking er brugt eller overstået, kan du straks booke en ny tid. Og ja, det er helt i orden at booke flere timer lige efter hinanden!

EKSKLUSIVE RAMMER

Velkommen til Pintree Trackman Studio. En fusion af skandinavisk minimalisme og topmoderne teknologi. Centeret er indrammet i eksklusive og stilrene skandinaviske design møbler. Med hele fem TrackMan simulatorer får din virksomhed adgang til en golfoplevelse uden sidestykke, hvor kvalitet og komfort går hånd i hånd. 

Ekstra synlighed

Vi tilbyder en unik platform for virksomheder, der ønsker at integrere deres brand i en eksklusiv golfoplevelse. Når din virksomhed vælger et sponsorat hos os, vil jeres logo blive indlejret direkte i spillets virtuelle verden, på hver af vores fem topmoderne TrackMan simulatorer.

Udfyld uforpligtende formular