Bliv medlem.

*Vinterperiode: 01. oktober – 30. april.
*Sommerperiode: 01. maj – 30. september.
I sommerperioden kan deltidsmedlemmer booke fra kl. 06.00 – 24.00 og har adgang mandag – søndag.

Eksklusive rammer

Velkommen til Pintree Trackman Studio. En fusion af skandinavisk minimalisme og topmoderne teknologi. Centeret er indrammet i eksklusive og stilrene skandinaviske design møbler. Med hele fem TrackMan simulatorer får du adgang til en golfoplevelse uden sidestykke, hvor kvalitet og komfort går hånd i hånd. 

5 Trackman Simulatorer

Med vores loft på maks 150 medlemmer, er du altid sikret en tid på en af vores 5 Trackman simulatorer.

Altid ledige tider

Et intutivt bookingsystem, der hurtigt giver dig overblik over alle ledige tider. Med vores loft på maks 150 medlemmer, er du altid sikret en tid på en af vores 5 Trackman simulatorer.

Spil så meget du vil

Med dit medlemskab kan du have op til 4 aktive bookinger to uger frem i tiden. Når en booking er brugt eller overstået, kan du straks booke en ny tid. Og ja, det er helt i orden at booke flere timer lige efter hinanden!

Følg med i din udvikling

Trackman App

Med Trackman Appen får et fantastisk analyseværktøj, der giver et dybdegående indblik i dit golfspil, hvad end du står på rangen eller spiller en runde.

Din profil

Følg dit indoor handicap og se hvordan du klarer dig. Trackman Appen giver dig mulighed for at nørde dit golfspil ned til mindste detalje.

Din bag

Tilføj køller og jern til din virtuelle bag. En fantastisk funktion, der med tiden giver dig værdifuld indsigt i dine slaglængder.

Aktiviteter

Gennemgå alle dine aktiviteter, såsom spillede runder og træningssessions. Trackman Appen gemmer og præsenterer dine data så du og din træner nemt kan tilgå dem.

Ofte stillede spørgsmål

Hvordan fungerer mit medlemskab?

Dit medlemskab er personligt og må kun anvendes af dig som aktivt medlem. I forbindelse med dit medlemskab får du adgang via mobil app til at tilgå centeret.

Hvad indeholder mit medlemskab?

Som deltid- eller fuldtidsmedlem får du fuld spilleret til alle fem simulatorer. Du kan have 4 aktive bookinger 14 dage frem i tiden. Når én booking er brugt, kan du booke næste time. Derudover vil du løbende blive inviteret til turneringer og andre events, der afholdes i klubben.

Gæstegreenfee 150 kr.

Som medlem kan du invitere gæster med for 150 kr. uanset længden på din booking.

Besøg centeret mellem 09.00 - 15.00

Ønsker du at se centeret, så er vi på kontoret fra 09.00 -15.00. Du må meget gerne ringe på 31 44 59 08 og melde din ankomst.

Vores medlemmer elsker os!

SKØN ATMOSFÆRE

Booking systemet er meget nemt at bruge.

Har været medlem i 2 år nu. Jeg elsker at der altid afholdes løbende turneringer!

Gustav Kraft

GOLF I HØJSÆDET

Super fedt sted med kvalitetsteknologi.

Perfekte omgivelser for nye såvel som habile golfspillere. Golfoplevelsen er i højsædet!

Andreas Toftesgaard

TOP SERVICE

Pinetree leverer som altid. Fede lokaler, udstyret er i top, og så medlemmer og ejere utroligt serviceminded. Og så der ingen timepriser. Kan kun anbefale at blive medlem.

Anthon S.