Eksklusive rammer

Velkommen til Pintree Trackman Studio. En fusion af skandinavisk minimalisme og topmoderne teknologi. Centeret er indrammet i eksklusive og stilrene skandinaviske design møbler. Med hele fem TrackMan simulatorer får du adgang til en golfoplevelse uden sidestykke, hvor kvalitet og komfort går hånd i hånd.

Føl dig hjemme

Det er essentielt for os, at du føler dig hjemme her. Tøv ikke med at tage en forfriskende sodavand fra køleskabet eller brygge en indbydende kop kaffe. Og hvis du ønsker at medbringe noget selv, er du mere end velkommen til det

En del af Pinetree

Som medlem får du fast skarpe priser på alt udstyr fra Pinetree. Prøv eksempelvis vores tour bolde eller handsker inden du køber.

Bliv medlem.

*Vinterperiode: 01. oktober – 30. april.
*Sommerperiode: 01. maj – 30. september.
I sommerperioden kan deltidsmedlemmer booke fra kl. 06.00 – 24.00 og har adgang mandag – søndag.

Vores medlemmer elsker os!

SKØN ATMOSFÆRE

Booking systemet er meget nemt at bruge.

Har været medlem i 2 år nu. Jeg elsker at der altid afholdes løbende turneringer!

Gustav Kraft

GOLF I HØJSÆDET

Super fedt sted med kvalitetsteknologi.

Perfekte omgivelser for nye såvel som habile golfspillere. Golfoplevelsen er i højsædet!

Andreas Toftesgaard

TOP SERVICE

Pinetree leverer som altid. Fede lokaler, udstyret er i top, og så medlemmer og ejere utroligt serviceminded. Og så der ingen timepriser. Kan kun anbefale at blive medlem.

Anthon S.

Altid ledige tider

Et intutivt bookingsystem, der hurtigt giver dig overblik over alle ledige tider. Med vores loft på maks 150 medlemmer, er du altid sikret en tid på en af vores 5 Trackman simulatorer.

Spil så meget du vil

Med dit medlemskab kan du have op til 4 aktive bookinger to uger frem i tiden. Når en booking er brugt eller overstået, kan du straks booke en ny tid. Og ja, det er helt i orden at booke flere timer lige efter hinanden!