En indoor golf klub

Tæt på københavn ligger Danmarks bedste indoor golf klub. En klub der værner om spillet, dets medlemmer og passionen for golf.

Et lille fristed

Vi er tre aktive golfspillere, der har valgt at gøre tingene lidt anderledes. For os handler golf om fællesskab, hygge og ikke mindst sportslig og personlig udvikling. Derfor er golf et vigtigt fristed. Et pusterum hvor bekymringer og andre gøremål lukkes ude, og hvor kun næste slag tæller. Indoor Golf by Pinetree er det fristed, vi selv søgte, da vi begyndt at spille indoor golf. En medlemsdrevet indoor golf klub for alle, der elsker golf, og som ikke ønsker at begrænse sig i jagten på personlig forbedring.

Bliv medlem - indoor golf by pinetree

Vores historie

For os er indoor golf og Trackman som skabt til Danmark. Med seks måneders ustadigt vejr, er det rart at have et alternativ med så høj en kvalitet, at man foretrækker indoor golf. Ikke kun pga. vejret men også fordi vi typisk spiller efter arbejde, hvor det er mørkt.

Efter et par år med indoor golf var det åbenlyst, at flere spillere, ligesom os,  spillede mindre end de gerne ville. At man betalte pr. time komplimenterede ikke behovet for de golfspillerne, der ønskede, at spille mere end 4 timer om måneden. Derfor har vi erstattet dyre timepriser med et medlemskab, så du ikke længere skal bekymre dig om, hvor meget du IKKE spiller.

Vores mission

For os går teknologien og de fysiske rammer hånd i hånd. Trackman leverer verdens bedste launch monitor – vi leverer de bedste rammer. Alle fem simulatorer er installeret med skandinaviske design møbler. Derudover finder du både køkken samt lounge + tv område. Vores mission er simpel. At skabe og udvikle Danmarks bedste indoor golf klub uden dyre time priser. I tæt dialog med vores medlemmer, dikterer vi sammen retningen for klubben. Lysten til golf forsvinder ikke, som en dug for solen, blot fordi den mørke vinter står for døren. Derfor er Indoor Golf by Pinetree et fristed for de golfspillere, der nægter at acceptere, at man skal rejse til udlandet fra oktober-april for at spille golf.

Det handler om at skabe det fællesskab vi oplever ude i de lokale klubber, hvor alle kender alle. At vi mødes et sted og snakker om stort og småt, der rækker ud over golfen. Når man betaler for en time handler det om at udnytte tiden. Hos os handler det om at udnytte fællesskabet, teknologien, samt acceptere, at golf tager den tid det tage

Pinetree indoor golf - trackman

Velkommen i klubben

I Ballerup tæt på København ligger Danmarks bedste indoor golfklub. Det er nemt at komme til fra og med et medlemskab kan du spille alt det du vil.

Adresse

Lautruphøj 5-7, 2750 Ballerup

Ring til os

+45 40 34 40 71

Skriv til os

Anvend chatten eller email: igbp@pinetreegolf.com